Αρμπαρόρριζα (Pelargonium odoratissimum) Γλυκάνισος (Pimpinella anisum) Γλιστρίδα, αντράκλα (Portulaca oleracea) Δίκταμος, έρωντας (Origanum dictamnus) Κρίταμο (Crithmum maritimum) Λουϊζα (aloysia, triphylla, Lippia citriodora) Μαλοτίρας, Τσάι του βουνού (Sideritis syriaca) Μολόχα (Malva nicaeensis) Μυρτιά (Myrtus communis) Μυρώνι (Scandix pecten-veneris) Ρόκα (eruca sativa) Σαμπούκος, κουφοξυλιά (Sambucus nigra) Σκόλυμος, ασκόλυμπρος (Scolymus hispanicus) Σχίνος
(Pistacia lentiscus) |
Τίλιο (Tilia cordata) Τριανταφυλλιά (Rosa sp.) Χαμομήλι (Matricaria chamomila)
|
Πηγές: Τα βότανα στην κουζίνα Μ. & Ν. Ψιλάκης Εκδόσεις ΚΑΡΜΑΝΩΡ